אופן ההכנה:
מחממים סיר עם שמן זית ומאדים את הבצל ואת שיני השום כשתי דקות לריכוך קל
מוסיפים את הפלפלים והגזר ומערבבים עוד 2 דקות מוסיפים את התבלינים ללא עלי הדפנה ממשיכים לערבב עד שהבשר הופך צבעו מורדרד לאפרפר מוסיפים את העגבניות, שעועית שחורה המושרית ורכז עגבניות. מערבבים היטב,מביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי הדפנה ומנמיכים את האש.
מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים לסרוגין למשך 5 דקות על מנת לתת צריבה לבשר ולפרק את הגושים.מבשלים כשעתיים וחצי על אש נמוכה, לערבב מידי פעם כדי שלא ישרף ולאחידות בטעמים. חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים מלח ופלפל שחור.
אפשר להגיש עם אורז או בכל דרך שתחפצו.
מתאים למילוי טאקו וטורטייה ניתן להוסיף רצועות חסה, אבוקדו וסלסה.
מנה מושלמת וטעימה.בתיאבון.
מבית פאן-פוד חווית הטעם המושלם בע”מ