מגדל נאצ’וס חם
Tex Mex
שכבות של טורטייה צ’יפס מסודרות כמגדל ומעורבבות בגבינה נמסה מתובלת בסלסה עם קוביות זעירות של חלפניו הנושכות בלשון בעדינות.
חומרים ל-6 מנות נשנוש:
1 ו-1/2 כוס סלסה אדומה – טרז פזוס
2 חבילות (400 גרם) נאצ’וס תירס טרז פזוס
1 כוס פריחול’ס מוכן טרז פזוס
3-2 כפות פלפל חלפניו כבוש וקצוץ לקוביות או פלפל ירוק חריף אחר
4-3 כפות כוסברה קצוצה
150 גרם גבינת צ’דר חריפה מגוררת
גיוונים:
בצל לבן או אדום קצוצים
בצל ירוק קצוץ
הכנה:
- בסיר קטן, מחממים את הפריחול’ס.
- מניחים בתחתית קערה חסינת אש 4-3 כפות סלסה, מוסיפים 4-3 כפות פריחול’ס ובצל קצוץ ומכסים ברבע מכמות הטורטייה צ’יפס. מטפטפים מעל 2 כפות סלסה נוספות, מפזרים חלפניו, כוסברה וגבינה ומכסים ברבע נוסף מהטורטייה צ’יפס.
- חוזרים על התהליך עוד פעמיים ולסיום מכסים בגבינה.
- אופים ב-120 מעלות עד שהגבינה נמסה.
הגשה: מגישים מיד עם סלסה בלנקה קרירה בצד.