Tex Mex

שכבות של טורטייה צ’יפס מסודרות כמגדל ומעורבבות בגבינה נמסה מתובלת בסלסה עם קוביות זעירות של חלפניו הנושכות בלשון בעדינות.

חומרים ל-6 מנות נשנוש:

1 ו-1/2 כוס סלסה אדומה – טרז פזוס

2 חבילות (400 גרם) נאצ’וס תירס טרז פזוס  
1 כוס פריחול’ס מוכן טרז פזוס

3-2 כפות פלפל חלפניו כבוש וקצוץ לקוביות או פלפל ירוק חריף אחר

4-3 כפות כוסברה קצוצה

150 גרם גבינת צ’דר חריפה מגוררת

גיוונים:

בצל לבן או אדום קצוצים

בצל ירוק קצוץ

הכנה:

  1. בסיר קטן, מחממים את הפריחול’ס.
  2. מניחים בתחתית קערה חסינת אש 4-3 כפות סלסה, מוסיפים 4-3 כפות פריחול’ס ובצל קצוץ ומכסים ברבע מכמות הטורטייה צ’יפס. מטפטפים מעל 2 כפות סלסה נוספות, מפזרים חלפניו, כוסברה וגבינה ומכסים ברבע נוסף מהטורטייה צ’יפס.
  3. חוזרים על התהליך עוד פעמיים ולסיום מכסים בגבינה.
  4. אופים ב-120 מעלות עד שהגבינה נמסה.

הגשה: מגישים מיד עם סלסה בלנקה קרירה בצד.