טאקו – קונכיות מתירס למילוי
קונכיות תירס הם הלחם היומי במקסיקו. הטאקו מגוון את הארוחה ומוסיף עוד צבע, עוד טעם ועוד חוויה לחיך.
את הטאקו ניתן להגיש במילויים שונים: עוף, צ’ילי קון קרנה, ירקות, נקניקים, טונה, ועוד…
כמות – 12 יח’ באריזה * 8 אריזות.
הצעת הגשה:
לאחר שהטאקו עבר חימום של 3 דקות בתנור (180 מעלות) ממלאים ב: צ’ילי קון קרנה, עגבניות חתוכות לקוביות קטנות או רוטב סלסה, רצועות חסה דקות, טבסקו. מומלץ וטעים מאוד, בתיאבון.